sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Tänään aamulenkin jälkeen oli taas ihan kuitti olo. Join 3 lasillista vettä oloa helpottamaan. Muuten ei ole mitään sen ihmeempiä nälän tuntemuksia ollut. Ilmeisestikin tuo aamupalan syöminen (vaikkei silloin olisikaan nälkä) on tehokas juttu, ja alkaa jo aamusta tekemään kylläisen tunteen. Minulle tuo aamupalan syöminen on hieman "uusi" juttu, koska en ole sen tehoon aiemmin uskonut - paitsi kuin vasta nyt.
Vaaka näytti tänään 72,5kg. 400 grammaa enemmän kuin eilen. Yritän muistuttaa itseäni siitä, että vesikin tuo lisää niitä grammoja. Mutta tällä hetkellä en ole lainkaan tyytyväinen itseeni. Ja kaupassa kävin ostamassa uudet paristot vaakaan - ja eikös ne mielihalut jyllänneet silloinkin. Onneksi onnistuin pitämään itseni kovana ja kurissa.
Mutta koska vaaka näytti sen 400 grammaa enemmän kuin eilen aion syödä tänään niukasti. Huomenna sitten paremmin. Yritän olla tämän päivän melkein kokonaan vedellä.
Yleensä olen saattanut käydä vaa'alla muutaman kerran päivässä painon tarkkailemiseksi, mutta nyt aion käydä siellä vasta huomen aamulla. Ja tää päivä meneekin sitten vesipaaston parissa.
Kyllä mua suoraan sanottuna vituttaa ja ottaa päähän, sillä mähän olen dieetillä pudottaakseni painoa - en saadakseni sitä lisää! Tää on suorastaan masentava takaisku. On vain nyt tsempattava itseään! Kyllä mä pystyn oleen tän päivän vedellä. Ei siihen kuole. Ajattelen, että "läski on läski, eikä siitä mihinkään pääse". Olispa ihanaa olla laiha. Mutta samalla täytyy muistuttaa itseään, että takapakkejakin tulee, enkä mä yhdessä yössä laihdu kun en yhdessä yössä lihonutkaan.
Takapakkeja tulee, mutta niistä on vain selvittävä!
"Vesipaasto"-päivät ovat ankaria päiviä (vaikka olenkin syönyt tänään hieman vesimelonia). Siksi on tärkeää muistaa miksi on tätä tekemässä ja yrittää tsempata ja inspiroida itseään.
"Vesipaasto"-päivät 0vat vaikeita dieetin aikana, koska energiat on muutenkin vähissä dieetin ansiosta. Ne ovat rankkoja päiviä. Väsyttää, pyörryttää, on voimaton olo ja on nälkä. Ja silti on hoidettava päivän tehtävät. Näistä päivistä vain on selvittävä ja muistettava miksi ylipäätään laihduttaa. Nimittäin näinä päivinä olisi helppoa antaa periksi. Mutta periksihän me ei anneta.

Huomenna ellei paino ole laskenut alle 72,2kg jatkuu vesipaasto. Se on nyt päätös mikä on tehty.



Inspaus kuvia

Sarah-Jessica Parker


Sarah-Jessica Parker

Sarah-Jessica Parker

Victoria Beckham


Victoria Beckham

Victoria Beckham

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti