lauantai 5. kesäkuuta 2010

Laihduttaminen on rankkaa työtä jolloin on hyvä inspiroida itseään kaikin mahdollisin tavoin ja kaikin mahdollisin keinoin.

Minä inspiroin itseäni yhdellä tekstillä jonka löysin eräästä laihdutus blogista ja jonka luen ainakin kerran päivässä. Sekä kuvilla sellaisista ihmisistä joita pidän ns. laihdutus ihanteinani ja joihin haluaisin yltää. Nuo kuvat ja tuo teksti ovat jääkaapin ovessa muistuttamassa minua siitä mihin haluan ja olen pyrkimässä.

Inspiroin itseäni myös ajatuksella siitä, että päästyäni ihanne painooni vaatteet näyttävät paremmilta päälläni, sekä että ne vaatteet jotka nyt lojuvat kaapissa käyttämättöminä koska eivät mahdu päälleni mahtuisivat jälleen päälleni kun paino on tippunut ihanne lukemiin.

Muita inspiraation lähteitä minulle ovat

o – muiden laihduttajien blogit

o – se minkä tiedän olevan palkinto laihduttamisesta

o – youtubessa olevat videot malleista jne…

o – se, että laihuus nyt vain on mielestäni ylipäätänsä kauniimpaa kuin ylipaino

o – laihuus on ihanaa, kaunista ja ihanne johon haluan ja aion pyrkiä

Hoikkuus/laihuus on kaunista. Inspiroin itseäni mm. sillä miten hyviltä vaatteet päälläni näyttävät kun olen laihtunut sopiviin mittoihin

Inspiroidun myös elokuvista. Siellä yleensä esiintyvät vain hoikat ihmiset. Lempi elokuvani jolla itseäni inspaan on Paholainen Pukeutuu Pradaan joka on minulla myöskin kirjana. (Se inspiroi muotimaailman takia, koska myönnän olevani kiinnostunut esim. vaatteista ja malleista heidän laihuutensa vuoksi). Sarjoista inspiraatiota saan Sinkku Elämää-sarjasta sen takia, että Carrie on niin ihanan hoikka ja sillä on aina niin ihania vaatteita.




Muita laihuus ihanteitani ovat mm.






Nicole Richie


Mischa Barton


Victoria Beckham


Rachel Zoe




Martina Aitolehti


En pakosti ihaile inspiraatio kuvissani henkilöä itseään vaan enemmänkin se perustuu henkilön kropan/ruumiin ihannointiin.


Tältä en kuitenkaan koskaan haluaisi näyttää. Tähän ihannointini hoikkuudesta pysähtyykin. Tämä on jotain sellaista joka saa sanomaan, että tällaista en halua. Kuva todellakin näyttää anoreksian karun puolen. Ja saa pysähtymään ja miettimään ihannen painonsa uusiksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti