lauantai 5. kesäkuuta 2010

Tänään aamu alkoi taas loistavasti. Ei yhtään nälän tunnetta. Yö unetkin tuli nukuttua kunnolla ja heräsin ruhtinaallisesti vasta klo 9:00 jälkeen. Yleensä herään jo 7 tai 8 aikaan aamulla. Alankin yhä enemmän uskoa siihen, että elimistöni on tottunut pienempään kalori määrään mikä on hyvä, sillä nyt voin syödä vähemmän.

Laihdutus ohjeissani antamaani "sääntöön" syö vain silloin kun on nälkä tuli pieni muutos. Vaikka aamulla herätessä nälän tunnetta ei olisikaan syö aamupala vaikka ihan vain pikkuruinen.

Tänään aamulenkin loppu puolella tuli sellainen tunne, että en jaksa enää - voimat loppuu. Pienen vesimeloni lounaan jälkeen jaksoin kuitenkin mennä 2 tunniksi leikkaamaan nurmikkoa ja sen jälkeen tehdä vielä pienen kävely lenkin.
Tuntuu, että vesimeloniin ei kyllästy ollenkaan.,
Huomasin myös, että nälkä on se syy joka aiheuttaa niitä mielitekoja. Eli ateria rytmistä on hyvä pitää kiinni niin niitä sortumisia ei tule. Ja kannattaa syödä juuri sen verran, että se vie nälän tunteen pois.
Vaaka näytti aamulla aamulenkin jälkeen 72,1kg - eli jälleen 400 grammaa vähemmän kuin edellisenä päivänä. Jee! Kyllä tää tässä menee.
Olo on muuten ihan hyvä, mutta vähän väsyttää. Mutta ihmeen hyvin olen tänään jaksanut tehdä vaikka mitä. Ilmeisesti kroppa alkaa todellakin tottua vähempään energian saantiin. - Tosin täytyy tunnustaa, että oli pakko laittaa ikkuna kiinni kun naapuri grillaa vieressä. Hyvä ruuan tuoksu voisi muuten johtaa repsahdukseen.

Banaani-dieetissä minua huolestuttaa maidon juonti - maito kun ei ole minulle se kaikkein maistuvin juoma. Mutta sen huomaa sitten aikanaan kun se dieetti alkaa.

Mutta olen sitoutunut ja motivoitunut laihduttamaan olipa se sitten välillä kuinka rankkaa, raskasta, vaativaa ja vaikeaa tahansa. Mutta MINÄ HALUAN LAIHTUA. Se on kaiken ydin tässä hommassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti