keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Toissa päiväiset syöpöttelyt kostautuivat siten, että eilen aamulla vaaka näytti 1,2kg lisää painoa (72,8kg) - eli tulipa sitten kunnon repsahdus. Ja päätin, että sitä seuraa 2 päivän vesipaasto (olen nyt juonut kivennäisvettä). Päätin, että lopetan sen vasta sitten kun vaaka näyttää taas 71,7kg tai vähemmän tai ellen sitten pyörry tai nälkä tule niin ylitsepääsemättömäksi, että on pakko syödä jotain.
Aamulenkki tuli eilen tehtyä klo 6:00 jälkeen koska taas päivällä oli niin paljon erilaisia tapaamisia - joista muutama peruuntui. Kaupasta kävin ostamassa 9 litraa kivennäisvettä, sillä se kuulema poistaa nälän tunteen tehokkaammin ja nopeammin kuin tavallinen vesi.
Ja täytyy sanoa (jollei ota huomioon tämän aamun väsymystä) että nälkä on pysynyt poissa - tiettyjä hetkiä lukuun ottamatta.
Aamulla vaaka näytti 72,2kg eli ainakin vielä tämä päivä menee vedellä. Huomenna arvioidaan tilanne uudelleen.
Tämän päiväinen lenkki koirien kanssa jäi väliin (tytöt ulkoilivatkin sitten "mummolassa") koska itselläni oli niin paljon muuta tehtävää ja nuorimmaiseni, Loten, käytin tänään näyttely trimmissä. Lauantaina onkin sitten se koira näyttely.

Tähän laitan vielä muutaman inspaus kuvan

Rachel Zoe - sekä tyyli, että kroppa inspaavat

Anna Wintour - legenda jonka tyyli ja kroppa inspaavat myös

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti