lauantai 5. kesäkuuta 2010

Noin 10 vuotta sitten painoin 50kg. Olisihan se ihan kiva painaa nykyäänkin sen verran, mutta tällä hetkellä tähtäimessä on 60g - ja matkaa siihen on 12,5 kg.
Seurustellessani paino vain jostain syystä nousi (tosin kumppanini oli selkeän ylipainoinen) ja sitä oli eron jälkeen vaikea lähteä pudottamaan.
Olen päättänyt palkita itseni suklaalla kun paino on tasan 68kg tai hieman alle. Matkaa siihen on vielä 4,1kg. Tai täytyy nyt katsoa millä itseni sitten palkitsen.

Ennen tämän blogin aloittamista olin miettinyt blogin aloittamista jo itseasiassa monta kuukautta. Ajattelin muotiblogia (mutta kukapa olisi kiinnostunut lihavasta muotibloggaajasta?) sekä sisustusblogia - koska ne ovat intohimoni. Olin ajatellut myös blogia ihanista koiristani. Laihdutus blogin aloittaminen tuntui kuitenkin parhaimmalta ajatukselta, koska se on tällä hetkellä elämässäni se ajankohtaisin aihe. Ja kukapa tietää, ehkä aloitan blogin jostain edellä mainituista aiheista tämän blogin rinnalla. Tästä ainakin saa kokemusta siitä mitä blogin pitäminen on, miten blogia pidetään ja tämä herättelee minussa varmasti ideoita myös muihin blogeihin.

Yritän kirjoittaa joka päivä dieetin (olipa se mikä dieetti tahansa mikä sillä hetkellä on menossa) edistymisestä ja laihduttamisestani. Sekä siihen liittyvistä tuntemuksista. Silloin tällöin pohdin blogissani myös muita laihdutukseen liittyviä asioita....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti