torstai 3. kesäkuuta 2010

Tänään on torstai 3.6. Aloitin vesimeloni dietin tasan viikko sitten. Viikkoon mahtuu 3 repsahdusta joidenka takia aion jatkaa vesimeloni diettiä vielä ensi viikon keskiviikkoon tai torstaihin asti.
Aloittaessani vesimelonidietin painoin 74,7 ja tänään paino 0li 72,9. En muista koska vaaka olisi viimeksi näyttänyt samaa lukemaa. Eli vesimelonidietti toimii - ja hyvin.

Tiistaina pidin vesipaasto päivän koska edellisenä päivänä oli kylässä tullut mässäiltyä hieman liikaa. Olin ylpeä itsestäni, että onnistuin vetämään koko päivän vedellä. Oli kyllä hieno tunne.
Eilen, keskiviikkona, palasin vesimelonidiettiin ja söin 3 verilettua. Silti paino oli tippunut. Tosin tänä aamuna oli olo kuin olisi vatsatauti iskemässä päälle ja energiat melko vähissä. Energiat vähissä eikä nälkää ollenkaan. Makean himokin on lähtenyt kokonaan. Pakko oli kuitenkin pakottaa itsensä syömään sitä vesimelonia, että saisi edes jotakin energiaa. Se kyllä helpotti oloa. Niin ja vessassa saa juosta melkein tunnin välein pikku hädällä. ;-)

Tuttu lenkkikin tuli tänään heitettyä. Kun on 2 koiraa on pakko lähteä ulos oli keli mikä tahansa. Eli he pitävät huolen siitä, että teen säännöllisesti joka päivä edes jonkinlaisen lenkin.

Yritän nyt elellä sillä vesimelonilla. Vaikka taidan tänäänkin sallia 2 verilettua itselleni, kun ei näemmä kuitenkaan negatiivisesti painoon vaikuta.

Uusia diettejä olen jo tutkiskellut netistä, että voi sitten valita mitä diettiä kokeilee seuraavaksi.

Olen myös kirjannut ylös keinoja joilla hillitä nälän tunnetta. Kirjoittelen niistä sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti