perjantai 4. kesäkuuta 2010

Eilenn illalla maha kurisi, mutta minulle se in vain hyvä merkki. Oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Niin ja onneksi kaveri perui tulonsa niin ei tarvinnut nauttia lisä kaloreita tuovia siidereitä. Melkein meinasin itse aamulla perua tuon tapaamisen vetoamalla esim. vatsatautiin juuri noiden kaloreiden nauttimisen takia. Mielummin pidän kiinni hankituista tuloksista kuin pilaan sen kaiken siiderillä ja joudun jälleen/taas kerran petraamaan laihdutukseni suhteen.

Tänään aamu alkoi hyvin. Ei ollut ollenkaan sitä eilisen kaltaista pahaa oloa ja huonovointisuutta kuin mitä oli eilen aamulla. Ei ollut edes nälkä. Mutta kuten olen sanonut nälän tunne on poissa päivisin ja se tulee vasta illalla kun on aika rauhoittua nukkumaan. Tänä aamuna on ihan super hyvä, ihana ja energinen olo. Jospa sitä jaksaisi koirien kanssa tehdä tänään jopa 2 pidempää lenkkiä, mutta se yksi pidempi lenkki on aivan ehdoton edellytys kerran päivässä. Teen tuon pidemmän lenkin yleensä mieluiten heti aamusta, melkein heti herättyämme sillä silloin energiat ovat vielä huipussaan. Nyt olo on ainakin ihan hemmetin hyvä. Pelkään vain (niin kuin aina näinä hyvän olon aamuina) että paino onkin noussut ja se hyvä olo johtuu juuri siitä. Saas nähdä sitten iltapäivällä, että mikä on tilanne.

Lenkillä huomasin, että nälkä oli melko kova ja hieman heikotti, pyörrytti ja väsytti. Eli taitavat ne kalorit kuitenkin olla menossa alaspäin.

Näin ”kesä” aamuisin lenkkeillessä on se ”mukava” puoli, että aamulla on kylmä, mutta lenkin aikana ilmasto kerkeää (aurinkoisella säällä) sen verran lämmetä, että loppu matkasta on melkein tuskallisen kuuma. Niin, että mietipä nyt sitten siinä mitä vaatetta laittaa aamulenkille päälleen.

Vaikka nälkä muistuttaakin omasta olemassa olostaan aina silloin tällöin tunnen itseni kuitenkin ihmeen energiseksi. Ehkä ruumis alkaa pikku hiljaa tottumaan pienempään energian saantiin. Olo on ihan mahdottoman energinen eiliseen verrattuna, niin että ehkä se kroppa todellakin alkaa pikku hiljaa tottumaan vähempään energiaan. Mutta oksennus meinasi melkein tulla kun join ison kupillisen teetä, täytyi vaihtaa kevyemmät oleskeluhousut jalkaan.

Illalla ajattelin, että täytyykö lähteä vielä lenkille kun paino veden juomisen vuoksi oli punnituksessa hieman noussut. Onneksi pisun jälkeen paino näytti vähempää. Tänään se oli 72.7. Eli 200g pudotusta eilisestä. Kyllä tämä tästä alkaa pikku hiljaa sujumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti